Over ons

Haar moet passen bij je persoonlijkheid en stijl. We maken tijd voor je en luisteren naar jouw wensen en verwachtingen. Of je nou komt voor een knip- kleurbehandeling of een trendy kapsel, wij denken met je mee. Dat doen we al ruim 18 jaar en in al die jaren is er één ding dat niet is veranderd: bij Hairstyle Sazz draait het om jou.

Wij geloven dat een kappersbehandeling veel meer is dan ‘even een kleurtje’ of ‘even de puntjes eraf’. Een bezoek aan Hairstyle Sazz is een beleving. Vanaf het moment dat je binnenstapt tot het moment dat je weer door de deur naar buiten gaat is dit jouw moment.

Een kopje thee of een heerlijke cappucino, bladeren in een van de nieuwste tijdschriften en een gezellig gesprek met onze haarstylisten, dat vinden wij belangrijk. Een moment voor jezelf, waarbij het écht even om jou gaat. Een nieuwe kleur in je haar of een compleet andere coupe? Wij helpen je graag! Tevens geven wij graag advies over onze producten van Davines en Noir. 

Wij maken tijd voor je en denken met je mee. Ons team bestaat uit 6 professionele en enthousiaste haarstylisten met een passie voor het kappersvak, die altijd op de hoogte zijn van de laatste trends én alles weten over de nieuwste kleur- en kniptechnieken.


Het team


Lifestyle en fashion

Je kunt bij Hairstyle Sazz niet alleen terecht voor een kappersbehandeling. Kom ook eens langs om een kijkje te nemen bij onze lifestyle- en fashionproducten! Van trendy sieraden onder andere van Blinckstar tot Meraki geurkaarsen, je vindt bij ons altijd iets leuks om jezelf of iemand anders mee te verwennen. Daarnaast hebben we cadeaubonnen voor elk gewenst bedrag. Origineel en persoonlijk en perfect voor elke gelegenheid! Natuurlijk pakken we deze leuk voor je in. We wisselen ons assortiment continu, dus kom vooral af en toe even binnenlopen.